De Goudse Waarden winnaar zaalvoetbaltoernooi

Vrijdag 6 januari stond er voor de sportievelingen van de Goudse Waarden een zaalvoetbaltoernooi op het programma. Dankzij Sportpunt Gouda was dit ook dit jaar weer goed georganiseerd.

Van de Goudse Waarden waren er maar liefst 2 jongens- en ook 2 meidenteams. De teams werden begeleid door verschillende ouders en docenten. Om kwart voor 10 ging de eerste wedstrijd beginnen.

Na spannende wedstrijden met ups en downs kwam uiteindelijk het team van 1MB in de finale. Hierin namen zij al vroeg de leiding, doordat Zakaria na een overtreding feilloos de penalty wist binnen te schieten. Het werd met nog een paar minuten op de klok onverwacht 1-1. Gelukkig wist Zakaria, die na goed verdedigingswerk de bal kreeg aangespeeld, met een schitterende solo de winnende treffer te maken. De wedstrijd was ook gelijk voorbij en het team had terecht met 2-1 gewonnen!

Bij de meiden waren er ook erg spannende wedstrijden en viel de Goudse Waarden ook in de prijzen. Zowel de jongens als de meiden kregen vrijkaartjes voor een eredivisiewedstrijd van zaalvoetbalclub Watergras!

Het was uiteindelijk een ontzettend mooie dag, mede dankzij de support en coaching van zoveel ouders!

Hierbij de totale uitslag:Goudse Waarden winnaar zaalvoetbaltoernooi